Mama & Baby Yoga

Gefeliciteerd met je geboorte van je kindje! Je zwangerschap, bevalling en kraamweek zijn achter de rug en je begint steeds meer te wennen aan je nieuwe gezin. Je wilt je weer fit en energiek voelen. Mama & Baby yoga helpt je weer kracht en conditie op te bouwen, zonder afstand te nemen van je baby. Tijdens de les Mama en Baby yoga ligt de focus op het herstel van je lichaam na je zwangerschap. Maar we besteden ook veel aandacht aan je baby en jullie onderlinge band. We doen yoga oefeningen die zorgen dat je spieren weer sterker en soepel worden na je bevalling. De yoga helpt je hormonen in balans te brengen en je lekker in je eigen lichaam te voelen. Tevens doen we ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen die prettig zijn voor jou als moeder maar ook voor je baby. Tijdens de les ligt je kindje de hele tijd naast, op of bij je. Voel je vrij je kindje te voeden, verschonen of troosten tijdens de les.

Drie weken na de bevalling ben je samen met je kindje van harte welkom in de les. Mits je wonden zijn genezen, je geen complicaties hebt en jij en je kindje je goed voelen natuurlijk!

De Mama & Baby lessen helpen:
– je lichaam te sluiten (o.a. buikspieren).
– je core te versterken.
– weer soepel te worden.
– klachten zoals uitputting en vermoeidheid te verminderen.
– herstellen van je dieper gelegen spieren rondom je bekken en lage rug.
– te focussen en ontspannen.
– je comfortabel te voelen in je rol van het moederschap.
– diep te ademen en daardoor je lichaam volledig te ontspannen.
– diep en verkwikkend te slapen tijdens de gebroken nachten.
– de band tussen jou en je kindje te versterken.
– hormonen in balans te brengen.
– een goede houding aan te leren tijdens het voeden en tillen van je baby. Voor jou en je baby.
– je voor te bereiden op de reguliere yoga lessen en/of andere sporten.

Wil je goed herstellen na je bevalling? Neem dan Contact op voor meer informatie en/of een proefles. Mocht je de eerste drie weken al oefeningen thuis willen doen, neem dan contact op voor privé lessen thuis.